FAQ & Tarieven

FAQ & Tarieven

Prijslijst:

  • 2 personen: €45/ per persoon
  • 3 personen: €35/ per persoon
  • 4 personen: €30/ per persoon
  • 5 personen: €28/ per persoon
  • 6 personen: €25/ per persoon

Escape Room als teambuilding of een feestje?

Wil je met meerdere personen een escape room boeken? Contacteer ons nu voor een oplossing op maat!

Veelgestelde vragen

Wij beschikken over een privéparking, maar je kan ook gebruik maken van verschillende openbare parkings in de buurt.

Nee, dit is ten strengste verboden! Je zal zelf, samen met je teamgenoten, de uitweg moeten vinden! De Game Masters staan natuurlijk altijd klaar om je te helpen, maar je kan geen ‘externe bronnen’ raadplegen. Bij de aanvang van de games zullen wij er trouwens extra op letten dat er geen gsm’s, smartphones, tablets of andere communicatiemiddelen meegenomen worden in de escape rooms. Deze horen immers thuis in de gratis ter beschikking gestelde lockers. Om onze games ook voor andere toekomstige ‘Spelers’ aantrekkelijk en uitdagend te houden, is het verder verboden om enig beeldmateriaal van onze games vast te leggen en/of publiekelijk te maken. Onze games zijn auteursrechtelijk beschermd. Wij rekenen dus op jullie fairplay, respect voor jezelf en voor alle andere spelers.

Ervaring is niet nodig en elk individu heeft met zijn eigen specifieke kenmerken, capaciteiten en persoonlijkheid absoluut zijn eigen inbreng en meerwaarde in onze games. Vandaar dat teamwork zo belangrijk is! Als jullie er samen echt niet uit geraken en te lang in het ongewisse blijven hangen, staan onze Game Masters steeds klaar om op jullie verzoek een tip te geven, die jullie (terug) op het juiste pad brengt. Wij houden het aantal tips natuurlijk wel bij voor jullie eindscore. En vergeet niet: ook als je er niet in slaagt om binnen de 60 minuten de eindstreep te halen, kan je toch heel wat plezier beleven…en daar gaat het uiteindelijk toch om, niet?

Bij het plaatsen van een boeking gelden volgende regels:

  • Annuleren of verplaatsen vroeger dan 2 weken voor de dag van de activiteit: 100% terugbetaling, onder de vorm van een cadeaubon.
  • Annuleren of verplaatsen tussen de 2 en 1 weken voor de dag van de activiteit: 70% terugbetaling, onder de vorm van een cadeaubon.
  • Annuleren of verplaatsen later dan 1 week voor de dag van de activiteit of bij een no-show (niet komen opdagen): Geen terugbetaling mogelijk.

Ook wanneer je team uiteindelijk met minder personen aanwezig is dan vermeld bij de boeking, is er geen recht op terugbetaling, ook niet gedeeltelijk.

Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking, eventueel met een drankje erbij.

Bepaalde elementen in onze kamers maken het gebeuren eerder spannend, maar zeker niet angstaanjagend. Bij The Great Olaf kun je trouwens kiezen tussen twee ervaringsniveaus: “eng” en “niet eng”.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen deelnemen aan “The Secret of Malines”. Voor de “enge” optie van “The Great Olaf” hanteren we een minimumleeftijd van 14 jaar. Het is echter belangrijk op te merken dat de leeftijd voornamelijk van kind tot kind kan variëren.