Secret of Malines

Secret of Malines

The Secret of Malines vertelt het verhaal van het meest beruchte weeshuis van Mechelen. 

Ooit diende dit weeshuis als een veilige haven voor verweesde kinderen, maar de vredevolle sfeer werd verstoord toen buurtbewoners onheilspellende dingen begonnen op te merken. Vreemde gebeurtenissen en onopgeloste mysteries lieten een spookachtige aura rond het weeshuis hangen. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje, waardoor het weeshuis uiteindelijk werd verlaten en in vergetelheid raakte.

Jullie zijn uitgenodigd om de rol van een groep ervaren privédetectives op zich te nemen. Jullie krijgen de kans om het geheim van het weeshuis te ontrafelen en de waarheid te achterhalen die hier begraven ligt. Bewapend met jullie speurvaardigheden en scherpe geesten, is het aan jullie om de puzzelstukjes samen te brengen en de verborgen waarheid te onthullen.

Jullie doel is om het geheim van het weeshuis te ontrafelen en een weg te vinden naar de bewoonde wereld. Werk samen, deel jullie bevindingen en gebruik jullie deductieve vaardigheden om het mysterie te doorgronden. Alleen dan kunnen jullie ontsnappen aan de duisternis van het verleden en het weeshuis achterlaten.

Prijslijst:

  • 2 personen: €45/ per persoon
  • 3 personen: €35/ per persoon
  • 4 personen: €30/ per persoon
  • 5 personen: €28/ per persoon
  • 6 personen: €25/ per persoon

Escape Room als teambuilding of een feestje?

Wil je met meer dan 6 personen een escape room boeken? Contacteer ons nu voor een oplossing op maat voor grote groepen!