The Great Olaf

The Great Olaf

Lang geleden was Olaf een geliefde clown, bekend om zijn meesterlijke optredens in zijn show “The Great Olaf”. Echter, naarmate de jaren verstreken, verloor hij langzaam de gunst van het publiek. Eenzaamheid en wanhoop overmanden Olaf, en hij nam een duistere wending. Hij besloot het publiek gevangen te nemen, gedwongen om eindeloos naar zijn shows te kijken. De gevangenen werden opgesloten in kooien, veroordeeld tot een leven van eeuwige gevangenschap.

Jullie zijn nu zelf gevangenen in het circus waar Olaf zijn shows opvoert. Jullie zitten gevangen, verstrikt in zijn kwaadaardige plan. Maar er is nog hoop. Met moed en sluwheid kunnen jullie proberen Olaf te slim af te zijn en een weg naar vrijheid te vinden.

Jullie doel is om de listige valstrikken van Olaf te overwinnen en uit zijn klauwen te ontsnappen. Werk samen, gebruik jullie intelligentie en vertrouw op jullie intuïtie om de mysteries van het circus te ontrafelen. Alleen dan kunnen jullie een weg vinden naar de vrijheid en ontsnappen aan de eeuwige gevangenschap.

Prijslijst:

  • 2 personen: €45/ per persoon
  • 3 personen: €35/ per persoon
  • 4 personen: €30/ per persoon
  • 5 personen: €28/ per persoon

Escape Room als teambuilding of een feestje?

Wil je met meer dan 5 personen een escape room boeken? Contacteer ons nu voor een oplossing op maat voor grote groepen!