Over Ons

Over Ons

Welkom bij Escape Room Mechelen, waar avontuur en intrige samenkomen om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze escape rooms, “The Secret of Malines” en “The Great Olaf“, zijn meer dan alleen spellen. Ze zijn poorten naar andere werelden, elk met een eigen uniek verhaal en een reeks uitdagende puzzels die je verstand en creativiteit op de proef stellen.

En dat is nog niet alles! Bij Escape Room Mechelen blijven we innoveren en creëren. We zijn toegewijd aan het ontwerpen van nieuwe en opwindende escape rooms die je keer op keer zullen verrassen. Ons team werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe kamers met unieke verhalen, uitdagende puzzels en meeslepende omgevingen. Blijf op de hoogte, want er staan nog meer avonturen op het punt om te worden onthuld!

Of je nu een beginnende escaper bent of een doorgewinterde puzzelprofessional, bij ons vind je een wereld vol avontuur en plezier. Kom met je vrienden, familie of collega’s en laat je onderdompelen in de opwinding van onze escape rooms. Bereid je voor op teamwork, spanning en een onvergetelijke ervaring die nog lang in je geheugen zal blijven hangen.

Beleef het mysterie, trotseer de uitdagingen en ontdek het onbekende bij Escape Room Mechelen. Samen bouwen we aan herinneringen en nieuwe avonturen!